VR Base is meer dan een game

VR Base gaat voor beleving. Staan je skills op scherp? Met maar liefst 225m² om vrij te bewegen zorgen we voor een virtuele wereld die je nog nooit eerder kon ervaren. Speel je één ervaring dan vertoef je in totaal al snel 1 uur in onze Base. Klaar voor een adrenalinestoot? Please get in!

Onze verschillende ervaringen

VR Base staat voor een interactieve beleving. We nemen de tijd om je onder te dompelen in onze virtuele wereld. Alvorens je de actieheld gaat uithangen krijg je een korte mission briefing. Eens klaar met de voorbereidingen die overigens ook volledig virtueel gebeuren,  krijg je de keuze uit onderstaande ervaringen.

Na elke beleving kan je even bekomen in onze bar met een drankje. Zin in revenge? Daag je vrienden uit aan onze pool- en kickertafels of laat je gaan in een van onze individuele VR-belevingen.

THE CURVE

Ga samen met je team de strijd aan tegen het COVID-19 virus. Er is maar 1 doel: flatten the curve. Zet alles op alles, want het lot van de stad ligt in jullie handen.

WAREHOUSE

Opgesplitst in 2 teams kom je in een verlaten magazijn terecht. Welk team neemt de bovenhand? Ontdek het in Warehouse.

CARGO

Cargo brengt je naar de grootste haven van het land! Containers, granaten & explosies. Een goede conditie is van belang! De tijd tikt weg, haast je voor het te laat is!

UNDERGROUND

Samen met je team wandel je naar metrolijn 15B. Al gauw merk je ongewenst bezoek op. De metro vertrekt. Vijftien razende minuten in het donker volgen. Haalt iedereen de eindhalte?

ANTENNA

De vijand loert om de hoek. Kan jij samen met je team alles in het werk stellen om de antenne te verdedigen?
Download tijdig de data die nodig zijn om je operatie te doen slagen. 1 doel, houd de vijand weg van de antenne!

TRANSPORT

Een vijandige basis is in het bezit van een S.A.M. tank. Kan jij samen met je team alles in het werk stellen om die te vernietigen? Installeer je op een veilige positie op de berg. Zet je vizier op scherp en kijk als een volleerd sniper door je scope. Elk shot telt!

TEAM DEATHMATCH

Hou je wel van wat competitie en uitdaging? Neem het op tegen elkaar en maak uit wie de scherpste schutter is. De wet van de sterkste geldt hier meer dan ooit.

THE PIT

Sta lijnrecht tegenover elkaar. Neem met je team plaats op het platform en zet je meteen schrap. Het platform daalt bij elk raak shot. Probeer als eerste weer voet aan grond te zetten in ‘The Pit’.