VR for Business

Beyond entertainment

VR Base is veel meer dan fun & games. De games bestaan enkel dankzij de cutting edge VR technologie die we continu verder ontwikkelen. Die technologie leent zich tot veel meer dan de games die je bij ons kan spelen. Ontdek enkele voorbeelden van projecten die je met Virtual Reality naar de next level brengt.

Samen met Spectr ontwikkelen we XR-oplossingen. 

  • Allerhande Virtual Reality business toepassingen

  • Polyvalente VR ruimtes in heel België tot 1200m²
  • Full stack in-house VR expertise
Virtual reality arena

Jouw VR-applicatie tot leven gebracht

Heb jij een gouden idee, of een concrete business case die je wil uitwerken in Virtual Reality? De ontwikkelaars van VR Base zijn stuk voor stuk creatieve hands-on experten en staan altijd klaar om met jou mee te denken.

“Onmogelijk” – daar geloven we niet in. Samen maken we jouw droom realiteit!

VR simulatie

Case 01

Virtual Reality Trainingen en Simulaties

Het grote voordeel van VR-trainingen en -simulaties? Dankzij de levensechte ervaring leren je werknemers de informatie die ze moeten kennen tot 4 keer sneller dan tijdens een standaard training in een lokaal. Ze onthouden ook 80% meer en zijn tot 4 keer meer gefocust. En is je training te duur of te gevaarlijk om in het echt te simuleren? De VR-omgeving van VR Base is dan de perfecte oplossing om je training betaalbaar en 100% veilig te houden.

Trainingen of simulaties maak je schaalbaar, efficiënt en veilig met behulp van VR technologie. Virtual Reality biedt een moderne oplossing voor tal van logistieke en veiligheidsproblemen. Op basis van de data kan je je product of trainingen continu verfijnen.

Case 02

Virtual Reality bouwplannen en visualisaties

Door een gebouw lopen nog voor de bouw van start gaat? Dankzij VR kun je elk plan of ontwerp in VR visualiseren en zowel de buiten- als de binnenkant tot in het kleinste detail bekijken. Zo kun je materialen veranderen of technische zaken bespreken met bouwheer, aannemer, opdrachtgever en andere betrokken partijen. Onze Spectr-software tovert je plannen om tot een levensechte VR-ervaring.

BIM file omzetten naar een interactieve simulatie in virtual reality
3D design

Case 03

VR karakteranimatie

Gebruik je als bedrijf een mascotte, figuurtje of ander personage in je branding of marketing? De software van VR Base brengt je karakter tot leven in een eigen virtuele wereld.

Dompel je collega’s of klanten onder in je eigen virtuele, branded omgeving. Een ervaring die ze nooit zullen vergeten!