VR Base Mechelen
inspirerende vergaderzalen

Op zoek naar een unieke locatie voor uw volgende vergadering, netwerkevent, brainstormsessie, opleiding of workshop in Mechelen?

Naast een gigantische Virtual Reality entertainmentlocatie biedt VR Base Mechelen ook een aantal moderne vergaderzalen.
Met verschillende zalen onder één dak, ruime en gratis parkeergelegenheid, en uitstekende bereikbaarheid aan de rand van Mechelen, is VR Base de ideale locatie voor uw zakelijke evenementen.

Onze vergaderzalen

Wij beschikken over verschillende ruimtes, voor elk type bijeenkomst.

Vergaderzaal 1

Capaciteit tot 22 personen in U-opstelling, ideaal voor interactieve vergaderingen en workshops.

Vergaderzaal 2

Capaciteit tot 24 personen in U-opstelling. Net iets ruimer dan Vergaderzaal 1 en perfect voor iets grotere vergaderingen en trainingen.

De bar

Flexibele ruimte tot 100 personen, geschikt voor evenementen en/of seminaries in een informele sfeer. Uitgebreede catering opties mogelijk

Privé cinema

Exclusieve setting tot 16 personen, uitermate geschikt voor presentaties en screenings in een intieme setting.

Jouw vergadering, met ondersteuning op maat

VR Base Mechelen is ongetijweld een geschikte locatie voor uw meetings of events. Om uw ervaring compleet te maken, bieden we catering aan op maat, van koffiebreaks tot volledige maaltijden. Aan te passen naar uw wensen en dieetvereisten.

Onze vergaderruimtes zijn uitgerust met moderne technologieën, om uw presentaties soepel te laten verlopen.

Een unieke beleving bovenop je vergadering

Work hard, play hard is nergens zo toepasselijk als bij VR Base Mechelen. Zin om na de vergaderingen wat stoom af te laten?

Je hoeft het uiteraard niet verder te zoeken: VR Base heeft meer dan 10 unieke Virtual Reality game ervaringen op dezelfde locatie. In de ruime bar kan u ontspannen met allerhande drankjes, en met toegankelijke spelen zoals biljart en tafeltennis.

Gemakkelijk bereikbaar, met ruime parking

Gelegen net aan de rand van de stad Mechelen, is VR Base eenvoudig te bereiken met zowel de wagen als het openbaar vervoer. Met onze eigen, ruime en gratis parking hoeft u zich geen zorgen te maken.