Open jouw VR Base

Zelf een locatie openen?

Waarom je eigen locatie van VR Base openen? Een goede vraag.
We geven je 4 goede redenen:

Groeimarkt

De markt van virtual reality location based experiences groeit met 34% per jaar.

Snelle ROI

Je verdient je investering in 1,5 jaar terug.

Nieuwe locaties

VR Base telt al 3 locaties en blijft groeien.

Tot 48 spelers

In je VR Base-venue kan je tot 48 personen tegelijk laten spelen.

Maak deel uit van de toekomst in entertainment

Een van de eerste VR-bedrijven in Europa

We startten in 2018 en boden als een van de eerste bedrijven in Europa free roaming VR-ervaringen aan: VR-ervaringen waarbij je vrij kunt rondlopen, zonder bekabeling. We ontwikkelen onze VR-ervaringen volledig zelf en dit voor de meest uiteenlopende doelgroepen. Ze zijn dus echt uniek. Je klanten kunnen ze nergens anders spelen. Om iedereen de beste ervaring te bieden, investeren we non-stop in de nieuwste technologieën.

VR Base heeft verder de grootste VR-speelruimte in Europa met een speelveld dat tot 1200 m² groot kan worden gemaakt. Niet voor niets scoren we hoog in reviews op Facebook & Google. De reclame die je als franchisenemer daarmee krijgt, is onbetaalbaar: je klanten nemen je – gratis – een deel van je marketing uit handen. En tijdens de sluitingsuren voor het grote publiek geven we bedrijven de mogelijkheid om activiteiten te organiseren in onze speelruimtes,  zoals VR-trainingen en -simulaties en 3D-visualisaties.  Zo krijg je extra inkomsten.

“Revolutionair concept”

“Dankzij VR Base kregen we de kans om deel uit te maken van een ongelooflijk innovatief concept. Virtual reality location based experiences zijn zonder twijfel een revolutie in de entertainmentsector.”

Dries Roels, eigenaar van VR Base Leuven

Een sterke organisatie achter je

Met een franchisenemer werken we naar één doel: jou je eigen VR Base laten runnen. Je krijgt daarvoor alle steun van ons.
In principe hoef jij enkel voor de locatie te zorgen. Branding, software, hardware, games, training voor de game masters,… You name it, wij zorgen ervoor! Het is belangrijk dat jij de handen vrij hebt om van jouw eigen VR Base een succesverhaal te maken.

Zo kan jouw VR Base eruitzien

Interesse?
Kom met ons praten.

Zin om een VR Base-locatie te openen en een rol te spelen in de toekomst van entertainment? Neem contact op met Lode: bel hem, stuur hem een mailtje of een LinkedIn-bericht.

Hij beantwoordt al je vragen en bespreekt alles met je in detail. En kom zeker ook eens de ervaring uittesten, dat spreekt voor zich. Zo weet je perfect waaraan je begint.

Lode Snackaert